O Špajzi

Špajza je skupna ljubezen brata in sestre, ki sta mojstra na svojem področju, čeprav tega pravzaprav nista študirala. Diplomirana sociologinja je lastnica najbolj prikupnega nasmeha, izjemno okretna v postrežbi hrane ter sama svoj računovodja. Njen brat pa je tisti, ki vsako jutro z odprtimi očmi in nosom hodi po tržnici, da vam prinese najbolj sveže sestavine jedi, ki jih sam skuha. In verjemite: kjer se kuha s srcem in postreže z nasmehom, se je z užitkom.

Ponudba posebej za vas

Znamo marsikaj. Tudi gledati izven jedilnega lista, če je potrebno. Za vaš poseben dogodek, za vaš specifičen okus, za vašo prefinjeno družbo, na vašo izrecno željo … lahko pripravimo tudi jedi, ki jih sicer nimamo na jedilniku. Skupaj lahko sestavimo jedilnik za zaključeno skupino dobrojedcev, lahko pa tudi pridemo kuhati k vam domov. Pišite nam na info@spajza-lj.si in dogovorili se bomo.

Darilni bon

Ne veste, kaj bi podarili? Vaš obdarovanec že ima vse? Morda pa potrebuje samo še prijetno doživetje in lep spomin. Podarite darilni bon za kosilo ali večerjo v Špajzi! Za kak poseben trenutek v življenju svojih bližnjih ali kot poslovno darilo svojim partnerjem. Pišite nam na info@spajza-lj.si in dogovorili se bomo.

Zaposlitve

V restavraciji Špajza objavljamo prosto delovno mesto NATAKAR/ICA. V kolikor ste zainteresirani nam ponudbo z življenjepisom poredujte do 31.10.2013 na info@spajza-lj.si.

In kaj pravijo mediji o nas?

 

Mi priporočamo:

-  http://www.ljubljana.info/

- http://www.adorahotel.si/en/

- http://www.antiqpalace.com/

- http://www.antiqhotel.eu/

http://www.warsawtraveltours.com/